perjantai 21. maaliskuuta 2008

Harjoitusleiri Saksassa, päivä 3

Hei rakas matkapäiväkirja !


Juuri kun saimme silmämme auki, silmissämme siinsi Rhein-joen tummansininen pinta, jonka pintavettä aurinko lämmitti keväisesti. Näimme myös jokilaivoja, jotka halkoivat veden tyyntä pintaa. Aamu näytti lupaavalta. Puimme vikkelästi vaatteet päällemme ja kiiruhdimme kohti alakertaa aamupalan toivossa. Toki hieman myöhässä. Aamupala oli runsas ja maukas (perussetti) ja ahmimme ruokaa posket pullollamme.

Klo: 10.45
Aloitimme matkamme kohti viheriötä, jossa harjoituksemme sijaitsivat. Aurinko kirveli silmiämme väkevästi. Mieli oli korkealla. Olimme kaikki valmiita kohtaamaan Jounin haastavat kuviot. Kuitenkin tunsimme mitättömän pieniä sadepisaroita hipiällämme, mikä oli kuitenkin kovin virkistävää. Harjoituspaikalla aloitimmekin meille oudolla lajilla, käsipallolla. Harjoitukset jatkuivat sujuvasti, kunnes taivas repesi. Vuorilta laskeutui hyytävä viima, joka toi mukanaan valtaisan vesimyrskyn jäätävässä muodossa. Juoksimme suojaan kuin jänikset äidin kukkamaalta. Lopulta pääsimme määränpäähämme eli takaisin huoneisiimme yltäpäältä mudassa. Ajattelimme, että olisimme kuin mutapainin alkeiskurssilaisia.

Klo:13.00
Oli ruokailun aika. Saimme apetta rintamme alle. Tyytyväinen hymy levisi kasvoillemme. Ruokailuin jälkeen oli luvassa vapaa-aikaa, jonka käytimme eduksemme keskustellessamme Retun ja Niinan kanssa pelillisistä kuvioista, koska meillä on avoin ilmapiiri. Toki otimme myös muutaman minuutin pituiset päiväunet ja olimme taas terhakkaita ja valmiita taistoon.

Klo:16.00
Jälleen tuulenhalkaisijamme osoittivat kohti urheilukeskuksen tekonurmea. Harjoitukset olivat kilpailuhenkiset, koska taistelimme päivän mestaruudesta (keltaiset voittivat), kuitenkin kaikki näyttivät kykynsä ja taistelivat voittoon asti. RÄYHHHH.

Klo: 19.00
Ruokailu + sauna, joista me saimme kokea vain toisen ilon, koska kaikki tiedot eivät kuitenkaan sulaudu kauniin ulkokuoremme sisään. Saimme kokea vain ruokailun, mikä hiveli makuhermojamme. Ruoka oli jälleen proteiinipitoista pastaa. NAM. Erittäin maukasta vaihtelua.

Ei kommentteja: