maanantai 24. maaliskuuta 2008

Harjoitusleiri Saksassa, päivä 6

All you need is keveys

Avasin silmät ja huomasin, että taivas oli taas keveän harmaa: arvasin että oli maanantai. Kamppailtuani hetken peiton kanssa mietein et missä himpulassa mun lämpökerrastoni oli, sieltä se löytyi kun tuoksu tulvi nenääni hikisen vaatekasan alta. Eiku päälle ja menoksi (joku saattoi syödä hieman kiiviä, kpl hinta 29snt).
Ravasimme Rheinin rinnalla, askel oli raskas, mutta mieli keveä. Aidalle, sillalle ja takaisin. Näimme myös sorsia. Sitten suuntasimme Terhin terävään jumppatuokioon. Tarkoituksena saada jalat yhtä keveiksi kun mieli.
Tämän jälkeen tömpseimme kevein askelin aamupalalle. Ja näin ohimennen voimme mainita, että Suomen puuro on korkeaa A-luokkaa.
Lepohetken jälkeen, Jounin jutteluiden kautta bussiin, jolla matkustimme kiemurtelevaa tietä pitkin Montabauriin kohtaamaan toisen saksalaisen vastustajamme. Nyt vatsassakin alkoi olla jo keveä olo. Saksalaiset yrittivät helpottaa oloamme tarjoamalla korillisen hiilihappovettä, joka sekin maistui kummalta. Sitten alkoikin jo peli.
Alku näytti tasaiselta ja Nice sai nyt kamppailla. Vastustajilla oli selvä pääpelietu, koska Nicen ponnistusvoima ylettyi vain saksalaisten reiteen asti. Puoliajalle siirryttiin kuitenkin Puuman (2 maalia) ja Hoffan upeiden maalien siivittämänä tilanteessa 2-3 Nicelle. Toisella puoliajalla kentälle marssi yhdeksän uutta ja kaksi vanhaa verta. Keveistä jaloista huolimatta saksalaiset loikkivat pitkillä jaloillaan porilaisten ohi ja tekivät vielä kaksi maalia. Ri Turtiainen halusi myös ikuistaa toistaiseksi tuntemattomat nelijalkaiset filmille. Peli päättyi, ja se siitä.
Sen jälkeen meitä odotti saksalaisten makkaraleivät ja vatsamme täyttyi hetkellisesti pizzan kuvat silmissä. Lähdimme samaa kiemurtelevaa reittiä takaisin kohti koti-Koblenzia.
Saavuttuamme kotiin Jouni palaveerasi meille venyttelyn ohessa, jonka jälkeen siirryimme odottelemaan ravintoa, joka todellakin tällä kertaa oli pizzaa. Tunnin odottelun jälkeen kuvat vaihtuivat todellisuudeksi. Kiitos Pizza Fast!
Keveän päivän päätteeksi kevensimme vielä mieltämme iltakerholla, jossa monet ongelmat saivat kyytiä. Näin päivämme päättyi kevein mielin ja siirryimme kohti vieläkin keveämpää tiistaita.

Pale #25, Suojis #13, Välly #5

Ei kommentteja: